CN:s GRÄV LINKÖPING

Året var 1987, då Thomas Nilsson beslöt sig för att starta grävfirman CN:s Gräv. Inriktningen låg huvudsakligen på husdräneringar. Med 30 års erfarenhet i branschen är CN:s Gräv en av Linköpings mest erfarna entreprenörer inom sitt verksamhetsområde. CN:s Gräv är idag ett familjeföretag, där två av Thomas söner har valt att arbeta och utveckla företaget. Företagets styrka är att utföra ett välgjort arbete till rimliga fasta priser, alltid med garanti.

Med vår erfarenhet erbjuder vi dig våra tjänster oavsett om det gäller nybyggnation eller tillbyggnad av ett hus. Att stå på en stabil grund gäller i synnerhet för ett hus.

CN:s Gräv har alltid ett helhetstänkande då vi ombesörjer allt från schaktning för plattan till dränering och dagvatten med tillhörande brunnar samt schaktning för exempelvis inkommande vatten och avlopp.

Företaget och dess ägare Thomas Nilsson är medlem i Svenskt näringsliv (SAF) samt MaskinEntreprenörerna. Organisationsnummer:556637-1463. CN:s Gräv AB innehar F-skattebevis.

Postadress:
CN:s Gräv AB
Gökärtstigen 2
589 23 Linköping

Telefon:
013/154453
Mobiltelefon: 070/378 97 21
E-post: info@cnsgrav.se

 

Vårt koncept är:

Kunnande, modern teknik samt ett väl utfört arbete till rimliga fasta priser med garanti.