Trädgård

Trädgården –  din plats för återhämtning

Din trädgård är en förlängning av ditt bostadshus. En välplanerad och välskött trädgård är en säker investering som höjer taxeringsvärdet på din fastighet.  Att anlägga en trädgård kan vara mycket kostsamt. I äldre uppväxta trädgårdar finns ofta gamla, härdiga och vackra kulturväxter, värda att bevara. Tänk efter först innan du helt kasserar den befintliga växtligheten i din trädgård. Du kan få hjälp att flytta stora växter, stamma upp träd och flytta växter till en annan del i trädgården.

CN:s Gräv erbjuder dig trädgårdsgestaltning där du får hjälp att planera och forma din trädgård efter dina personliga önskemål. Vi gräver inför den efterlängtade trädgårdsdammen, förbereder för den svalkande poolen, utför markbeläggning t.ex. gångar och garageuppfarter, förbereder för din utomhusbelysning samt utför planteringsförslag och idéskisser för en lättskött trädgård. 

Fem sinnen i trädgården

Du går ut i din trädgård, tänder grillen, känner doften från pioner och varma jordgubbar. Du står barfota på den kalla kalkstenen och känner en myra som kryper på din fot. Fåglarna kvittrar och du hör plasket från den lilla vattenkaskaden. Smaken från nyplockade jordgubbar som smälter i munnen. Du ser vajande blommor, humlor och den lockande hängmattan, du lägger dig till rätta, du är lycklig, du är hemma, du är din trädgård. Din trädgård blir – en plats för återhämtning!

Trädgårdsgång av stenmjöl 

 

 

 

 

 

 

Trädgårdsgång av stenmjöl.

Postadress:
CN:s Gräv AB
Gökärtstigen 2
589 23 Linköping

Telefon:
013/154453
Mobiltelefon: 070/378 97 21
E-post: info@cnsgrav.se

 

Vårt koncept är:

Kunnande, modern teknik samt ett väl utfört arbete till rimliga fasta priser med garanti.