Definiera din trädgårdsstil

Lättskött trädgård

Trädgården är en förlängning av ditt bostadshus. Utnyttja din trädgårds naturliga förutsättningar och sätt fingret på familjens behov och önskemål. Att definiera en trädgårdsdröm är det första steget för att finna sin egen stil. En lättskött trädgård står ofta högt på önskelistan, men hur definierar man ordet lättskött? Det som upplevs som lättskött för mig kanske inte är lättskött för dig! Om önskemålet är en lättskött trädgård, bör naturens egna förutsättningar samt växternas naturliga betingelser ligga i fokus.

En välplanerad trädgård med naturen som inspirationskälla har allt att vinna. Du upplever din trädgård som lättskött. Om sanningen ska fram så är inte ens den mest välplanerade trädgården helt underhållsfri, men trädgården kan ändå nå målet lättskött. Är ditt mål ha planera inför en lättskött tomt? Skippa då den stora tidskrävande gräsmattan! Barnen kan spela boll på fotbollsplanen!

Bli din egen trädgårdsarkitekt

Vill du ha hjälp med att definiera dina trädgårdsbehov? Vi kan erbjuda skriftliga eller muntliga idéförslag för hela eller delar av din trädgård. Du bestämmer hur mycket hjälp du vill ha. Vi skräddarsyr dina önskemål. Du har allt att vinna på att anlita CN:s Gräv. Vi gräver inför den efterlängtade trädgårdsdammen, den svalkande poolen, förbereder inför din utomhusbelysning, utför markbeläggning t.ex. gångar och garageuppfarter. En välplanerad och tilltalande trädgård höjer även taxeringsvärdet på din bostad.

Postadress:
CN:s Gräv AB
Gökärtstigen 2
589 23 Linköping

Telefon:
013/154453
Mobiltelefon: 070/378 97 21
E-post: info@cnsgrav.se

 

Vårt koncept är:

Kunnande, modern teknik samt ett väl utfört arbete till rimliga fasta priser med garanti.